LAAT HET SPRANKELEN CURSUSSEN

Ben je er klaar voor om je weer uitgerust en vol plezier te voelen?

Een reeks kleine online cursussen om je te helpen tot rust te komen en te herstellen.

Het is ook een plek om je behoeften, verlangens en dromen te herontdekken

Weet je diep in je hart dat er een andere manier moet zijn?

Maar je weet gewoon niet hoe je het moet veranderen en waar je moet beginnen.

Wil je je energieker voelen? De dag een beetje meer tevreden en minder bezorgd afsluiten? Meer plezier ervaren en wat meer lachen?
En wat als je duidelijkheid had over wat je echt wilde en verlangt in dit seizoen van je leven?

Het leven kan soms overweldigend aanvoelen, nietwaar?


Het is tijd om je weer jezelf te voelen, vol gezonde energie, welzijn en plezier.

Laat het Sprankelen

Laat je begeleiden om het contact met jezelf en je intuïtie te herstellen en meer gemak en vreugde in je leven te brengen.

Gedurende de behapklare cursussen word je uitgenodigd om manieren te verkennen om creativiteit, natuur en mindful leven te gebruiken om uit te rusten en te herstellen. Zodat je beter uitgerust wakker wordt en je overdag met meer enthousiasme dingen kunt doen.


Je ontdekt de schoonheid van het dagelijks leven en wat al die veelgebruikte woorden als zelfzorg, je lichter voelen, gemoedsrust, mindful leven en creativiteit eigenlijk voor jou betekenen en hoe ze in jouw leven passen. Het zal je helpen je verlangens en behoeften te ontdekken en je meer zelfkennis en empowerment brengen.

Ontdek wat er in de cursussen zit

Oefeningen in de natuur

Schrijven, reflectie en journal oefeningen

Creatieve oefeningen

Mindful leven, ademhaling of yoga nidra

Ontdek wat er in de cursussen zit

Compassie en bewustzijn


De natuur ingaan helpt je om in het moment te zijn. Het ontspant je en helpt je in contact te komen met jezelf en de natuur. Je gebruikt je zintuigen (bijv. zien, voelen, ruiken) en kijkt met compassie en bewustzijn naar jezelf en je omgeving.

Creativiteit en jezelf uiten


Ontdek hoe je creatief bezig kan zijn op een manier die bij jou past. Maar ontdek ook dat dit rust kan geven, je kan helpen ontspannen, meer gemoedsrust brengt en helpt je te uiten zelfs als het niet met woorden lukt.

Rust en energie herstellen


Door mindful te leven creëer je bewust een moment voor jezelf. Dit helpt o.a. om je energie te herstellen en diep te rusten, zodat je niet de hele dag moe bent. Je voelt je lichter en rustiger en hebt een moment om te zien en waarderen wat er nu in het leven is.

Hallo, ik ben Nathalie


Als je met mij werkt krijg je:


 • Professionele ondersteuning en begeleiding
  Ik ben een beeldend kunstenaar, gecertificeerd yoga (nidra) leraar en een Masters opgeleide (familie) therapeut, gedragswetenschapper en schoolpsycholoog die talloze cliënten heeft geholpen hun creativiteit & essentie te verkennen en hen te helpen hun sterke punten te herontdekken.


 • Respect en veiligheid
  Ik ondersteun je op een zachte, vriendelijke en accepterende manier. Ik weet dat het belangrijk is je veilig genoeg te voelen om je verhaal te vertellen, je vrij te voelen om je te uiten en naar jezelf te luisteren. Dit zal je helpen om uit te proberen, te ontdekken en te groeien.


 • Een holistische benadering
  We zijn niet alleen een lichaam, hoofd of hart. We zijn een geheel. Door mindful leven, creativiteit en kunst te combineren en de natuur in te gaan, stellen we onszelf in staat manieren te ontdekken om voor ons hele wezen te zorgen.

Voor


"Voordat ik begon, dacht ik altijd dat selfcare betekende dat ik veel vrij moest nemen en dat het me veel extra energie zou kosten. Ik zag daar geen mogelijkheden voor, maar er veranderde ook niets in mijn leven."


Na


"De tips en creatieve oefeningen van Nathalie hebben me echter zo geholpen om mogelijkheden te vinden. Want ik kan zelf kiezen wanneer ik het kan doen en het hoeft helemaal niet veel tijd te kosten. Ik heb nu opties waaruit ik kan kiezen voor rust en energie."


- cliënt -

Beginnen is makkelijk

Stap 1: Kies een thema

Kies hieronder het thema dat het beste bij je past, je interesse wekt, je hart doet zingen of precies datgene is wat je nodig hebt voor dit levensseizoen.

Stap 2: Aanmelden

Nadat je je hebt aangemeld ontvang je binnen 48 uur je inloggegevens in je inbox.

Stap 3: Start de cursus

Je krijgt in één keer toegang tot al het materiaal, zodat je je persoonlijke tijd kunt inplannen op de manier die voor jou het beste werkt.


Er worden voortdurend nieuwe thema's toegevoegd. Schrijf je in voor de studio updates om te horen wanneer er een nieuw thema wordt toegevoegd.


Laten we weer wat sprankeling in je leven brengen.
Kies een thema waar je enthousiast van wordt om mee te beginnen.

Thema: Licht 


€22,- (introductieprijs)


Je gaat ontdekken wat "licht" voor jou betekent en hoe het in jouw leven past. Zodat je meer lichtheid, rust en gemak in je leven kunt brengen. Dit alles doen we aan de hand van mindful leven, natuur en creativiteit.

Bevat:

 • Een inleiding met informatie over de voordelen van mindfulness, creativiteit, natuur etc.
 • Oefeningen voor als je in de natuur bent
 • Een downloadbaar werkboek met schrijf- en reflectieopdrachten rond het thema licht en (art) journal oefeningen, zoals creatieve oefeningen of ideeën en zoektochten
 • Een audio met een ademhalingsoefening


Let op: vanwege de directe toegang tot alle digitale cursusonderdelen is het niet mogelijk geld terug te krijgen.


I would love to do it in English, click here


Deze cursus is er om je te helpen bij het verkennen en ontdekken van manieren om tot rust te komen, meer mindful te leven, rust te vinden en creatief te zijn.

Deze online cursus is echter geen therapie of behandeling in de geestelijke gezondheidszorg en kan die ook niet vervangen. Neem hiervoor contact op met je huisarts.
Veel gestelde vragen


Wanneer vindt de cursus plaats?

Zodra je je aanmeldt krijg je binnen 48 uur je inloggegevens via email toegezonden. Je hebt dan direct toegang tot alle materialen. Zo kun je je persoonlijke tijd plannen op de manier die voor jou het beste werkt.
Bij elk nieuw thema staat een datum dat de materialen beschikbaar komen en je toegang krijgt.


Er worden voortdurend nieuwe thema's toegevoegd. Kom dus gerust nog eens terug of schrijf je in voor de studio updates om te horen wanneer er een nieuw thema wordt toegevoegd.


Ik heb geen ervaring met creativiteit, mindfulness, yoga nidra, of andere dingen die genoemd worden. Is dit dan wel voor mij?
Ja! Dit aanbod is heel geschikt om heel laagdrempelig kennis te maken met verschillende onderdelen.
Je kan de tijd nemen om te wennen en ontdekken wat jij prettig vindt.

Voor de yoga nidra's geldt dat vooral de korte yoga nidra's fijn zijn om uit te proberen of het iets voor jou is. Ik geef je ook uitleg over wat een nidra precies is en hoe het werkt. 


Je hebt niet perse speciale materialen nodig voor de creatieve oefeningen. Je kan alles gebruiken wat je al in huis hebt als je wil.
Sommige creatieve oefeningen kan je ook op een andere manier insteken, bijvoorbeeld door te werken met klei in plaats van verf of het schrijven van een verhaal. Deze suggesties noem ik bij de oefeningen.
Mocht je specifieke vragen hebben, voel je dan vooral vrij te mailen naar contact @ nbontestudio.nl


Is er overlap tussen de thema's / mini cursussen?
Alle oefeningen zijn anders voor elk thema. 
Wel kan het zijn dat de informatie over de natuur in gaan, mindful leven of de voordelen van creativiteit (gedeeltelijk) hetzelfde zijn. Dit is om de simpele reden dat de achtergrond informatie altijd vanuit dezelfde onderzoeken komen en gaan om rust, ontspanning, welzijn en positieve invloeden die elk onderdeel heeft. Natuurlijk zal het waar mogelijk zo geschreven worden dat het aansluit bij het specifieke thema. 


Wat is de investering voor de online cursus?
De reguliere prijs is 44 euro. Het eerste thema is echter beschikbaar tegen een lagere introductieprijs.


Kan ik mijn geld terugkrijgen?
Helaas niet. Omdat het een online cursus is en je meteen toegang krijgt tot alles, zijn er geen terugbetalingen mogelijk.


Is dit traject ook voor kinderen of jongeren?

De cursus is gemaakt voor volwassenen vanaf 18 jaar. Hoewel je de creatieve oefeningen met kinderen zou kunnen doen, raad ik aan dit met een volwassene erbij te doen.

De gebruikte methodes, mijn deskundigheid en disclaimer

De creatieve oefeningen zijn gemaakt om je creatief aan de slag te laten gaan. Om te vinden wat bij jou past en waar je blij van wordt. Te onderzoeken hoe jij rust kan vinden in creativiteit. Het is dus geen technische teken-/schilder-/... cursus. Hoewel ik zelf voornamelijk schilder, zal er zeker ook aandacht zijn voor andere creatieve activiteiten.


Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden in de Pedagogische Wetenschappen met extra vakken vanuit psychologie (en aangesloten bij de beroepsvereniging NVO) en ben daarom bevoegd om kinderen, jongeren en volwassenen te begeleiden, helpen en coachen.


Dit programma is echter geen therapie en kan dit ook niet vervangen. Op dit moment geef ik ook geen behandeling of therapie. Hiervoor wil ik je graag verwijzen naar mijn collega's die dit nog wel aanbieden of je huisarts om samen in gesprek te gaan over wat de meest passende professionele ondersteuning is voor jou.


In het programma wordt gebruikt gemaakt van elementen uit de mindfulness, maar het is geen volledig 8 weekse mindfulness programma.


De yoga nidra's zijn door mijzelf gemaakt. Ik ben een officieel gecertificeerd yoga lerares en yoga nidra facilitator (Yoga Alliance).


Is er begeleiding in de cursus?
Dit is een online cursus dat van te voren is opgenomen en direct voor jou toegankelijk is. Er is geen begeleiding van mij en er is ook geen cursus community. 
Hier kan je het volledige aanbod bekijken en bijvoorbeeld zien of er workshops of individuele begeleidingen beschikbaar zijn.


Kan ik de begeleiding met meerdere mensen doen of als workshop voor mijn bedrijf?

Je krijgt toegang voor één persoon.
Als je het met een vriend of familielid wilt doen, kunnen ze de online cursus voor zichzelf kopen.

Als je mijn lessen wilt gebruiken voor je team, neem dan contact met mij op. Afhankelijk van wat je precies wil kan ik andere mogelijkheden bieden zoals een workshop. Hierover denk ik graag met je mee. 

Gebruik het contactformulier hier of stuur een mail met wat informatie over de groep/ het bedrijf en wat je zelf in gedachte hebt naar contact @ nbontestudio.nl