De reis naar duidelijkheid


Ben je klaar om te ontdekken wat je echt rust en plezier geeft?

2 maanden programma met individuele begeleiding om manieren te verkennen om uit te rusten en te herstellen en te creëren vanuit je hart en intuïtie.


Vraag jij jezelf af waarom je het gevoel hebt dat je als enige zo moe bent, niet toekomt aan wat jij graag wilt, minder lacht en ondanks dat je anderen helpt niet de dag met een tevreden gevoel afsluit?


Je hebt van selfcare gehoord, maar weet niet goed hoe te beginnen en waar de tijd vandaan te halen. Je voelt je schuldig als je wilt gaan wandelen in het bos, dansen, schilderen of sporten, omdat er nog zoveel op jouw to do list staat.


Terwijl je eigenlijk diep in je hart wel weet wat je wilt.


+ je wilt graag wakker worden met een uitgerust gevoel. 

+ meer energie hebben gedurende de dag en vaker met een glimlach in het leven staan.

+ de dag afsluiten met minder zorgen, oververmoeidheid en meer tevredenheid


Maar nog een cursus of workshop volgen, hoe dan, wanneer dan?
De gedachte over alles geeft je alleen maar extra hoofdpijn en twijfel.

Je bent het waard om voor jezelf te zorgen en dit nieuwe pad op te gaan

De reis naar duidelijkheid


Jij hebt alles namelijk al in huis, jouw kracht en behoeften liggen in jou.


1:1 coaching is perfect voor jou als je DIEP wilt gaan en de ondersteuning wilt krijgen waar je stilletjes naar verlangt. Het soort dat je geeft aan je kinderen, je partner, je familie, maar nooit aan jezelf.


We volgen jouw pad


We gaan op zoek naar manieren die bij jou passen, jou aanspreken en waar jij blij van wordt. Ik ga naast je staan, neem je mee door alle mogelijkheden, zodat jij het kan proeven en proberen. Jij voelt namelijk het beste aan wat bij je past, waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt.

RUSTGEVEND EN RUIMTE


“Het is zo rustgevend als je met Nathalie aan tafel zit. Ik word kalm als ik binnenkom en voel me veilig om mijn verhaal te doen. Samen hebben we gekeken naar wat er nodig was. Heel prettig hoeveel ruimte ze me gaf om te zijn wie ik ben."


Maria - leerkracht

Verken het 2 maanden programma

De natuur in 

om te wandelen of oefeningen te doen

Schrijven & reflectie

soms met art journaling

Creatieve oefeningen

Met verschillende materialen & onderwerpen

Mindful leven

Ontspanning, in het moment, ademhaling of yoga nidra

Hallo, ik ben Nathalie


Laten we jou in je kracht zetten. Jij bent immers de expert van jouw leven. Jij voelt het beste aan wat bij je past, waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt.


Het voordeel van 1 op 1 samenwerken is dat we kunnen afstemmen op jouw vragen en situatie.


Daardoor zijn er verschillende mogelijkheden. Passend bij wat jij wilt en ontdekt tijdens het pad dat je gaat bewandelen.


Als je met mij werkt krijg je:


 • Professionele ondersteuning en begeleiding
  We zijn niet alleen een lichaam, hoofd of hart. We zijn een geheel. Door mindful leven, creativiteit en kunst te combineren en de natuur in te gaan, stellen we onszelf in staat manieren te ontdekken om voor ons hele wezen te zorgen.

  Ik ben een beeldend kunstenaar, gecertificeerd yoga (nidra) leraar en een Masters opgeleide (familie) therapeut, gedragswetenschapper en schoolpsycholoog die talloze cliënten heeft geholpen hun creativiteit & essentie te verkennen en hen te helpen hun sterke punten te herontdekken.


 • Respect en veiligheid
  Ik ondersteun je op een zachte, vriendelijke en accepterende manier. Ik weet dat het belangrijk is je veilig genoeg te voelen om je verhaal te vertellen, je vrij te voelen om je te uiten en naar jezelf te luisteren. Dit zal je helpen om uit te proberen, te ontdekken en te groeien.


”Ik ben blij dat ik me door Nathalie heb laten begeleiden, zodat ik kon ontdekken en ervaren wat me gelukkig maakt en weer wat rust kon vinden"


Renate, moeder

Beginnen is makkelijk

Stap 1: Plan een gesprek

In een gratis oriënterend (online) gesprek van maximaal een half uur kijken we samen of ik de juiste persoon ben om je te helpen met de vragen of doelen die je hebt.

Stap 2: Aanmelden

Als we allebei zeker weten dat dit programma van 2 maanden goed bij je past, ben je welkom om je aan te melden voor de 1 op 1 begeleiding.

Stap 3: Start de cursus

Nadat ik je betaling heb ontvangen, kunnen we beginnen! Samen plannen we dan de gesprekken in voor het programma.

Lees ook even de veel gestelde vragen (FAQ) hieronder voordat je je aanmeldt.

Er is beperkt plek voor individuele begeleiding
Beschikbaar in Nederlands en Engels

Programma overzicht


 • 2 maanden 1-op-1 begeleiding, incl:
 • 4x 1-op-1 gesprekken (1 uur per sessie), om de week, live of online 
 • E-mail ondersteuning in de week tussen de live gesprekken
 • Een werkboek met oefeningen en informatie over de onderwerpen
 • Audio's met meditaties en/of ademhalingsoefeningen


Beperkte beschikbaarheid, zodat ik iedereen voldoende aandacht kan geven.

Betaal het volledige bedrag


€ 650 

Betaal in 2 termijnen van


€ 325 

HELPEN ONTDEKKEN


“Ik ben blij dat ik me door Nathalie heb laten begeleiden, zodat ik kon ontdekken en ervaren wat me gelukkig maakt en weer wat rust kon vinden.”Renate - werkende moeder met 2 kinderen


Veel gestelde vragen


Is het in het Engels of Nederlands?
Het is in zowel het Engels als Nederlands beschikbaar. De Engelse informatie kan je hier vinden.
You can find the English information here.


Wat kan ik verwachten van een sessie?

In de sessies gaan we samen ontdekken wat je op dit moment nodig hebt en wat een effectieve manier is om dat te doen en te krijgen. We praten niet alleen, maar kunnen ook (creatieve) oefeningen of visualisatie doen. We stemmen af op jouw behoeften. Geef dus aan wat jouw voorkeur heeft. Werkt iets niet, dan proberen we het op een andere manier. Proberen en testen hoort er zeker bij. Samen bedenken we ook hoe je dit in de weken tussen de sessies kunt oefenen.


Ik heb het zo druk dat ik geen tijd of hoofdruimte heb, hoeveel tijd heb ik hiervoor nodig?

Praktisch gezien is het nodig om de tijden van de sessies in je agenda te zetten. Dit doen we samen aan het begin van het programma. Per sessie kunnen we samen de momenten plannen om in de weken tussen de sessies te oefenen. Je kunt kleine, korte momenten (van een paar minuten per dag) afwisselen met langere momenten per week (bijvoorbeeld een kwartier, een half uur of een uur).

Hoewel het even wennen zal zijn, zul je merken dat de tijd die je hieraan besteedt voordelen oplevert op andere momenten in je leven. Je zult bijvoorbeeld meer uitgerust zijn, meer energie hebben of meer plezier hebben. Dit heeft een positieve invloed op al het andere wat je te doen staat.

Net zoals je graag goed voor anderen wilt zorgen, verdien je dit ook voor jezelf. Het voordeel is dat het 1-op-1 begeleiding is. We kunnen het dus afstemmen op jouw persoonlijke situatie.


De gebruikte methodes, mijn deskundigheid en disclaimer
Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden in de Pedagogische Wetenschappen met extra vakken vanuit psychologie (en aangesloten bij de nodige beroepsvereniging NVO) en ben daarom bevoegd om kinderen, jongeren en volwassenen te begeleiden, helpen en coachen.

Dit programma is echter geen therapie en kan dit ook niet vervangen. Op dit moment geef ik ook geen behandeling of therapie. Hiervoor wil ik je graag verwijzen naar mijn collega's die dit nog wel aanbieden of je huisarts om samen in gesprek te gaan over wat de meest passende professionele ondersteuning is voor jou.


In het programma wordt gebruikt gemaakt van elementen uit de mindfulness, maar het is geen volledig 8 weekse mindfulness programma.


De yoga nidra's zijn door mijzelf gemaakt. Ik ben een officieel gecertificeerd yoga lerares en yoga nidra facilitator (Yoga Alliance).


De creatieve oefeningen zijn gemaakt om je creatief aan de slag te laten gaan. Te vinden wat bij jou past en waar je blij van wordt. Te onderzoeken hoe jij rust kan vinden in creativiteit. Het is dus geen technische teken-/schilder-/... cursus. Hoewel ik zelf voornamelijk schilder en teken, zal er zeker ook aandacht zijn voor andere creatieve activiteiten.


Ik voel me zenuwachtig, is dat normaal?
We gebruiken het oriëntatiegesprek onder andere om te kijken of het programma past. Als je nog twijfelt of je dit wel wilt, helpt het soms om op te schrijven waar je onzeker over bent en waar dat vandaan zou kunnen komen.

Gezonde spanning is eigenlijk heel normaal. Soms is het echter (nog) niet het moment om het proces te starten. We kunnen hier altijd over praten tijdens ons oriënterende gesprek.


Wanneer vindt het traject plaats?
Dit zal in gezamenlijk overleg plaatsvinden en zal afhangen van de beschikbaarheid in mijn agenda. Er is een beperkte beschikbaarheid voor de 1 op 1 trajecten, zodat ik iedereen voldoende aandacht kan geven.
Als er geen plek is zal je zien dat je je op de wachtlijst kan zetten.


Wat is de investering voor het 2 maanden traject?
De investering is 525 euro excl. btw (635,25 euro incl. btw).

De prijs is voor het volledige 2 maanden traject.
Het traject zal pas gestart worden na betaling van het volledige bedrag.


Hoe accepteer je betaling en is er een betalingsregeling?
Nadat we hebben besloten dat je met het programma kunt beginnen, zorg ik ervoor dat je alles krijgt wat je nodig hebt. Voor de betalingen kun je gebruik maken van een creditcard, Paypal of als je in Nederland bent is er de mogelijkheid om met IDEAL te betalen.

Als volledig betalen een probleem is. Dan heb je de mogelijkheid om in twee termijnen te betalen. De tweede termijn moet halverwege het programma betaald worden.

Wij starten het programma pas als de (eerste) betaling is voldaan. Bij een betaling in twee delen zal het tweede deel pas starten na de tweede betaling.


Wat is je annuleringsbeleid voor het programma of een sessie als er iets tussenkomt?

Je koopt het volledige traject van 2 maanden.

We gebruiken het oriënterend gesprek o.a. om te kijken of het traject past. Als je hierna nog twijfels hebt of je dit wilt, helpt het soms om even op te schrijven waar je aan twijfelt en waar dat vandaan zou kunnen komen. Gezonde spanning is overigens heel normaal.


Soms is het echter (nog) niet het moment om het traject op te starten.

Mochten er uitzonderlijke omstandigheden zijn (denk aan ernstige ziekte, familieomstandigheden, etc), dan zullen we samen in gesprek gaan over de beste oplossing.


Voor de sessies zelf:
Voor een goede continuïteit raad ik je aan om naar de afspraken te komen, dit is een mooie manier om zelfzorg te oefenen.
Zorg ervoor dat je de live sessies vastzet in je agenda. We plannen ze samen aan het begin van het programma.
In geval van ziekte. Als je minder dan 24 uur van tevoren afzegt krijg je helaas geen geld terug / kun je de sessie niet verzetten.
Als er een noodgeval is beslis ik per geval, afhankelijk van wat het precies is.


Wat als ik niet tevreden ben?
Ik stem in de begeleiding af op wat jij denkt dat je nodig hebt en wat bij jou zal passen. We evalueren altijd in het volgende gesprek wat wel en niet werkte. Mocht je desondanks tijdens het gesprek toch onvrede gaan voelen, bespreek dit dan meteen met mij, dan kunnen we aanpassingen maken waar nodig. Samen komen we er vast uit.


Kan ik de begeleiding met meerdere mensen doen of als workshop voor mijn bedrijf?

Dit 2 maanden traject is gericht op individuele begeleiding. Afhankelijk van wat je precies wilt kan ik andere mogelijkheden in bijvoorbeeld workshop vorm aanbieden. Graag denk ik hierover mee. Gebruik het contactformulier hier of stuur een mail met wat informatie over de groep/ het bedrijf en wat je zelf in gedachte hebt naar contact @ nbontestudio.nl


Is dit traject ook voor kinderen of jongeren?
Op dit moment werk ik in mijn 1 op 1 trajecten alleen samen met vrouwen van 18 jaar en ouder.